Nu har jag blitt mä blogg!

Ja nu har även Jag blitt mä blogg, här kommer jag lägga ut lite av mina allster, vi får se hur det går

torsdag 21 april 2011

Mini nesse

Jag var bara tvungen att sy en till av Chrisels söta sminkväska.

onsdag 20 april 2011

Nya Nessar

OJ vad man hinner mycket när man är hemma och sjuk och aldeles själv. har sytt nya nessar, små gulliga saker av Christel modeller "Christels Runda Necessär"

tisdag 19 april 2011

Ny handväska

I dag har jag sytt klart min mya handväska, taget kort med min telefon därför blev den lite mörk, men sladden till kameran ligger kvar på jobbet. fär bli ett nytt kort senare.

Margo väska av Lazy Girl

Glad Påsk på er alla!

Ja så sitter jag här igen framför datorn, är fortfarande förkyld men rösten har i alla fall kommit tillbaka, hoppas jag blir helt frisk till helgen, då jag och min särbo skall fira Påsken i husvagn och samtidigt springa orientering, vi skall inte så långt bort utan vi håller oss kvar i värmland. Vi åker på fredag och kommer hem på måndag, får se om det blir något springande för min del över huvud taget. på tisdag bär det sedan av till Estland med min mor, vi skall dit på en veckas spa, en resa som jag fick av mor och hennes gubbe när jag fylde 50 i höstas, det skall bli gött.
Ta nu vara på er under helgen. kram

söndag 17 april 2011




Här är två andra dukar jag har sytt av samma mönster som duken i toppen på min blogg."Bente" ett AnnAKa mönster.

Vallaväska

Min som bad mig att sy en enkel väska som han kunde ha runt magen  när han nuskulle åka Vasaloppet för första gången, vilket jag gjorde men det skulle visa sig att det inte blev någon enkel väska, han fick svårt att stänga den under färd, då han var tvungen att använda båda händerna för att få igen den, han blev då  betraktad som lifsfarlig! (stavarna hänger ju kvar runt handlederna och pekade rakt ut när han försökte). ja där ser man, man skall aldrig tänkatill utan bara gjöra så som man blir tillsagd... eller, så skall man tänka till??...  ja inte vet ja..

Vattenflaskvärmare

Jag har sytt några flaskvärmare till min mor som hon beställde av mig, mönstret kommer från PW Quilt & Design
Nu har även jag startat en blogg, får se hur det går, tängte börja med att lägga ut bilder på väskor som aldrig har fått set dagens ljus ännu, kan va kul att visa dem innan väskorna har slititsut.


De svarta väskorna har jag sytt till mig och den brun/rosa till min mor,
det är Professional Tote från The Creative Thimblee

Den lilla nessen har jag sytt i broderbågen, det är bara blixtlås och ihopsyning som jag har sytt på vanligt vis. mönstret kommer från Quiltefryd i Norge, och flaskväskan har PW Quilt stått för mönstret.



Även dessa små fina nessarna kommer från Päivi, ja mönstret alltaså.